Tango Tauplitz
17 - 23 Juli 2022

Registration
Tango Tauplitz 2022

Coutdown to Tango Tauplitz 17 - 23 July 2022

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Tango Tauplitz
17 - 23 Juli 2022

View at the Grimming
from the restaurant

Jouw Maestros Mariano y Cosima

Je leraren deze tangovakantie zijn Mariano en Cosima Diaz Campos. Mariano is in Buenos Aires geboren, en opgegroeid in een tango familie. Zijn grootvader runde een tango salon in zijn dorp, en zijn moeder was pionier van de Argentijnse tango in Nederland en omstreken; zij heeft de erfenis overgedragen aan haar zoon. Mariano & Cosima ontmoetten elkaar in 2001 en dansen sinds twintig jaar samen. Zij trainden intensief in Buenos Aires met bekende namen van de tangowererld. Hun stijl is een klassieke Argentijnse tangostijl. Cosima voegde aan het danspaar haar muzikale kennis van de tango (ze studeerde Argentijnse tango op viool in Rotterdam 1996-1997), en haar kennis in gezonde bewegingen en houdingen (ze is gediplomeerd oefentherapeute sinds 2001, en fysiotherpeute sinds 2004).

Mariano & Cosima zijn bevlogen dansleraren, en hun lessen zijn zeer gewaardeerd door hun leerlingen met name vanwege de effectieve pedagogie. Het paar weet heel goed met een groep te werken, door een lichte, ontspannen sfeer te creëren met een dosis humor. De garantie voor een goede balans tussen uitleg en praktijk, en tussen groepsfeedback en individuele feedback. Ze weten techniek en gevoel van de dans te combineren, en ze focussen op de essentie van de tango in hun lessen. Ze geven subtiele and accurate correcties zodat de leerling zich snel kan ontwikkelen.

Hun belangrijkste focuspunten zijn:

  • gezonde bewegingen, ontstpannen energie, volledig lichaamsgevoel en coördinatie;
  • bewegingskwaliteit, connectie en muzikaliteit

Professionele begeleiding


Jouw docenten Mariano y Cosima zijn beide gecertificeerd Maestros de Tango (Escuela Argentina de Tango, Buenos Aires). Sinds 2004 organiseren Mariano y Cosima tangoreizen in heel Europa, en ook naar Marokko en Argentinië.  

Dansers ervaren dat ze enorm vooruitgaan in een tangoweek, doordat alle lessen op elkaar aansluiten, en door de effectieve tips en de goede individuele correcties.

Persoonlijk maatwerk


Wij staan voor maatwerk zowel voor de ontwikkeling van elke danser als voor de begeleiding van elke groep.

Ben je op zoek naar een persoonlijke benadering, waarbij jouw maestros Mariano y Cosima meedenken en zich verdiept in jouw specifieke ontwikkeling als tangodanser/es om je nog beter te kunnen begeleiden, dan ben je bij ons op de goede plek.

Lichtvoetig & ontspannen


Door de speelse en luchtige benadering van Mariano & Cosima voel je je op je gemak, en durf je je open te stellen.

Door de ontspannen sfeer voel je je vrijer om te experimenteren, te oefenen, en ben je beter in staat om nieuwe stof te leren! Het staat inmiddels wetenschappelijk vast, dat positieve bekrachtiging meer effect heeft om het leerproces te ondersteunen. In de lessen is veel aandacht voor analyse en synthese, voor techniek en gevoel

Bewustzijn & Vrijheid


Sinds 2007 werken zij met een eigen lesmethode gebaseerd op de vier elementen:
- sensitieve connectie (aarde)
- natuurlijke flow (water)
- persoonlijkheid & stijl (vuur)
- ontspannen energie (lucht)

Je ontwikkelt meer lichaamsbewustzijn, balans en creativiteit, zodat  je de dans ten volle kunt beleven, van moment tot moment.

De intensieve workshops in deze tangovakantie zitten boordevol praktische tips en inspirerende oefeningen. Er is voor iedereen iets bij, zodat jij kunt vinden waar je op dit moment in je dans behoefte aan hebt. Je leert vertrouwen op je eigen gevoel als danser.

AANMELDEN:
[email protected]

·

Tango comes in the ear, is filtered by the heart and soul,
and is expressed by our feet and abrazo.

·


The art of tango is dancing the silences.

·

Tango is an immigrant dance and music. It's only passport is feeling.